pondělí 1. listopadu 2010

Talentmányja okmi mými

Tak. Po včerejším shlédnutí té šaškárny mi to prostě nedá. Musím ten článek napsat. Takže ahoj všichni, ti, co se nudíte v práci, ve škole a co já vím kde ještě, ale i ti, kteří se válíte doma předstíraje tu nejzákeřnější chorobu, všichni buďte pozdraveni. Talentmánia, Nova zase věděla, do čeho investovat. Říkal jsem si když byla soutěž v počátcích. Jak bylo celkem v očekávání, mezi Primou a Novou vznikl nelítostný boj o každého diváka, ba dokonce i o spřízněné tváře. Pokud jste si přečetli článek, na něž jest odkaz výš, nepokoušejte se si namlouvat, že to s nějakou talentmánií nemá co dělat. Pokud jste si odkaz nečetli, kašlete na něj a čtěte aspoň toto.

Talentmania

DAVÍDEK!
Co k tomu dodat. Imitátor Michaela Jacksona. Chlapec se smutným životním osudem. Ale nejsme náhodou v TALENTmánii? Nezlobte se na mě, ale chlapec, který oproti svým sokům neumí prakticky nic by asi postupovat neměl. Podobně je na tom recitátorka Lenka Pietrová. Emotivní vystoupení, které přivede většinu lidí do rozpaků jen kvůli životnímu příběhu dotyčného. Děkuji, nechci.

Jak to s Davídkem doopravdy je?
Někde se píše, že televize donutila tatínka vydat prohlášení, že Davídek odstupuje ze soutěže, jinde zase že David jede na pobyt do lázní a jinde že odstupuje z osobních důvodů. Kde je pravda? Těžko říct. Asi je mi to i docela jedno. Stejně se pravdu nikdy nikdo nedozví, takže nevím, proč tady o tom vůbec píšu. Blesk měl aspoň o čem psát a rodiče davídka si přišli na pár korun. Co dodat. Asi nic.

Talentmánia X Československo má talent
Jak by se ale mohlo zdát, rozhodně nejsem příznivcem konkurenční soutěže Československo má talent. Je to ta stejná koko vlastně blbost, navíc moderována někým, kdo to docela nezvládá. O obsazení poloviny poroty ani nemluvím. Možná Bílé dala Prima peníze za to, aby si hrála na tupou blondýnu (čti: blbku). To by ledaco vysvětlovalo. Slávik - případ sám za sebe, škoda mluvit. Snaha se cení.

Další věcí jsou neustálé reklamy. Kdo má hodně, chce ještě víc. Samozřejmě. Ale aby ty sračky pouštěli ve sledu pár minut pořád dokola, to už je i na mě moc. Cesta metrem je záživnější. Zaplať pán Bůh, že už to budou dávat jenom v neděli.

Žádné komentáře:

Okomentovat